top of page
5E38315E-2A41-422A-B1E3-963E27F02D4D.png

Empresa- Moda- Sostenibilitat

Associació Gironina de Moda sostenible, AGIMOD, proposa un nou projecte per poder donar més visibilitat a tots els seus associats.

IN FASHION INNOVATION NETWORK on tot un equip de màrqueting especialitzat treballarà per a proporcionar una bona estratègia per potenciar al màxim les empreses i poder tenir més visibilitat en tots els esdeveniments que volem fer dins el projecte IN.

Tot això perquè tots els nostres associats puguin aconseguir ser més visibles i atreure més contactes qualificats.

En cada esdeveniment t'acompanyem en tot el procés, dirigint i executant les accions necessàries per posar en marxa la teva promoció i així poder presentar la teva marca, empresa o producte correctament.​

Creiem en la imatge com un element fonamental de comunicació social. En aquest nou projecte volem ajudar els nostres associats a transmetre de manera eficaç i creativa el seu producte, la seva imatge i els valors de la seva empresa. Posem a l'abast tots els nostres recursos per a potenciar i impulsar el missatge d'una manera més efectiva. Transforma l'essència de la teva marca en un vídeo promocional amb identitat.

Els vídeos s'han convertit en una part fonamental de moltes de les estratègies de màrqueting i de comunicació actuals. La majoria de les marques aposten per ell per cridar l'atenció dels seus usuaris i dels seus possibles compradors per a crear així una imatge de marca perfecta

bottom of page