top of page
5E38315E-2A41-422A-B1E3-963E27F02D4D.png

Associació gironina per la promoció de la moda; és una associació sense ànim de lucre creada l'any 2014 per donar a conèixer empreses, persones físiques - tant publiques com privades - relacionades amb el sector de la moda amb un objectiu clar, promoure el creixement i qualitat de tots els nostres associats mitjançant esdeveniments, iniciatives i projectes que els puguin donar més protagonisme per aconseguir els seus objectius de visibilitat, comercialització i rendibilitat.

Moda artesana, ecològica, sostenible amb una gran passió per la moda i respecte cap al nostre planeta. Ens trobem en un canvi de paradigma i no només a la moda, en tots els àmbits.

L'autèntic, l'original, l'humà, el respecte i la sensibilitat prevaldran. Tots aquests últims canvis ens fa replantejar el fet que, junts podem arribar més lluny i ajudar-nos a construir sinergies que puguin donar més visibilitat als nostres projectes.

​Agimod, és una Associació pionera en l'organització de l'esdeveniment de moda de Girona, GIMODA, que s'ha realitzat durant quatre anys seguits, 2015, 2016, 2017 i 2018. I volem continuar creant, dissenyant i treballant, però també volem que això no suposi una ferida en el nostre entorn sinó la llavor d'un món més habitable. Creem passarel·les que no viuen d'esquena al món, passarel·les sostenibles, inclusius, transversals, on ningú es queda enrere.

bottom of page